Φούρνος Ντουρουντού/Gaea. Αρτοσκευάσματα από τα Σφακιά, στα super market όλης της γής!

χρήσιμα και σημαντικά!

κατεβάστε τα, τώρα

είπαν, έγραψαν!

δημοσιεύσεις, νέα, άρθρα

δικτυωθείτε μαζί μας! 

 

 

μελέτες όπως αυτή:

Ο Ντουρουντούς τα ψήνει στην Κρήτη, η Gaea τα προτείνει στο διεθνή καταναλωτή.

Ο παραδοσιακός φούρνος της οικογένειας Ντουρουντού στη Χώρα Σφακίων, παράγει πολλά κρητικά αρτοσκευάσματα από κρητικές συνταγές που περνούν από γενιά σε γενιά. Η εταιρεία Gaea επέλεξε πέντε από τις πιο δημοφιλείς γλυκιές και αλμυρές γεύσεις του φούρνου, και ενέταξε στο portfolio της μια σειρά προϊόντων για την ελληνική και, κυρίως, για τη διεθνή αγορά. Στρατηγικά, επιλέχτηκε η λύση των χάρτινων κουτιών που διαχωρίζει αμέσως τα προϊόντα στο σχετικό ράφι των super market, που κυριαρχείται από πλαστικές σακούλες.

Σχεδιαστικά, η σημειολογία του σταχυού και των παραδοσιακών μοτίβων, συμπληρώνει τις εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται ολόκληρα αλλά και σε προτεινόμενη χρήση πάνω στα κουτιά. Η βιολογική πιστοποίηση των προϊόντων σηματοδοτείται από το σήμα “ΒΙΟ” που σχεδιάστηκε για τον σκοπό αυτό.
Τα προϊόντα ξεχωρίζουν μεταξύ τους και από τον έντονο χρωματικό κώδικα, πάνω στην συσκευασία.

 

Η παράθεση του σήματος της Gaea που συνυπογράφει τα προϊόντα μαζί με τον Φούρνο Ντουρουντού, διασφαλίζει την σταθερή ποιότητα και τις υψηλές διατροφικές αξίες όλης της σειράς, και εγγυάται ότι ο καταναλωτής επιλέγει σωστά

κλίκ εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας!