Parea Greek gluten-free. Aρτοσκευάσματα ελληνικής διατροφής χωρίς γλουτένη, με πλούσια γεύση!

χρήσιμα και σημαντικά!

κατεβάστε τα, τώρα

είπαν, έγραψαν!

δημοσιεύσεις, νέα, άρθρα

δικτυωθείτε μαζί μας!



 

 

 

Μοναδικιές νοστιμιές με ελαιόλαδο. Xωρίς γλουτένη, όλη η γεύση.

Φουρνίζονται στη Κρήτη, για όλο το κόσμο!

Σειρά αλμυρών και γλυκών αρτοσκευασμάτων χωρίς γλουτένη και άλλες 5 αλλεργιογόνες ουσίες. Περιέχουν ελληνικό ελαιόλαδο και αυθεντικά συστατικά Μεσογειακής διατροφής (τομάτα, ρίγανη, θυμάρι, βασιλικός κλπ).

Τα ονομάσαμε «Parea» (παρέα) γιατί στην Ελλάδα αγαπάμε να μοιραζόμαστε το φαγητό μας με φίλους και με την παρέα μας και θέλαμε να προβάλουμε αυτή τη χαρακτηριστική ελληνική συνήθεια σε όλους τους καταναλωτές, μαζί με τις μοναδικές διαθρεπτικές ιδιότητες των προϊόντων. Συσκευάζονται σε σύγχρονα σακουλάκια Doypack, που ξεχωρίζουν μεταξύ τους με έντονο χρωματικό κώδικα. Σε 9 μοναδικές γεύσεις:

- Παξιμαδάκια με ελαιόλαδο,

- Παξιμαδάκια με ελαιόλαδο, τομάτα και πιπεριές,

- Παξιμαδάκια με ελαιόλαδο, τομάτα και ρίγανη,

- Κριτσινάκια με ελαιόλαδο, σκόρδο, θυμάρι και ρίγανη,

- Κριτσινάκια με ελαιόλαδο και σουσάμι,

- Κριτσινάκια με ελαιόλαδο, ντομάτα και βασιλικό,

- Μπισκότα αμυγδάλου με ελαιόλαδο,

- Μπισκότα κανέλας με ελαιόλαδο,

- Μπισκότα πορτοκαλιού με ελαιόλαδο.

Το launch της σειράς έγινε με μεγάλη επιτυχία στη διεθνή έκθεση “Free From Food Ingredients” στις Βρυξέλες όπου τα προϊόντα απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια για τη διατροφική πρότασή τους, την γεύση και την συσκευασία τους. Ήδη αυτή η “Parea” έχει διεισδύσει δυναμικά σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, εκτός από την ελληνική αγορά.

(Στρατηγική ανάπτυξης και branding / Δημιουργία «μύθου» της μάρκας / Ονοματολογία προϊόντων / Σήμα και branding προϊόντων / Σχεδιασμός site / Σχεδιασμός εντύπου / Επιμέλεια φωτογραφιών)

κλίκ εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας!