Βenostan Laboratories. Ελληνικά φυσικά καλλυντικά με τη δύναμη της ελιάς και των βοτάνων!

χρήσιμα και σημαντικά!

κατεβάστε τα, τώρα

είπαν, έγραψαν!

δημοσιεύσεις, νέα, άρθρα

δικτυωθείτε μαζί μας! 

 

 

μελέτες όπως αυτή:

Η εταιρεία Βenostan αναμορφώνει την εταιρική και προϊοντική της εικόνα με στόχο την αύξηση ανταγωνιστικότητας και πωλήσεων στην Ελλάδα, αλλά και στην διεθνή αγορά.

Η εταιρεία διέθετε σημαντική εμπειρία στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων που παρέγονται από εκχύλισμα ελιάς και βοτάνων, καθώς και σειρά καινοτομιών στην παραγωγική της διαδικασία όπως η αργή διύλιση που βγάζει τα ενεργά συστατικά των βοτάνων με ήπιο τρόπο διατηρώντας όλη τους την δύναμη.

Η ευκαιρία της εταιρείας να μεγαλώσει την γκάμα της σε νέες προϊοντικές κατηγορίες όπως στα προϊόντα περιποίησης, στα παιδικά καλλυντικά, στα σαμπουάν κλπ, αλλά και η “ηλικία” της υφιστάμενης εικόνας οδήγησε στην αναζήτηση νέας εικόνας.

Η νέα στρατηγική branding άλλαξε εκ βάθρων την εικόνα της εταιρείας με νέο τίτλο προσθέτοντας τον όρο “Laboratories” που αποδίδει τον χαρακτήρα της εταιρείας, νέο σήμα που παραπέμπει άμεσα στην ελληνική ελιά, το πιο σημαντικό από τα συστατικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία στα προϊόντα της, αρχιτεκτονική προϊοντικού portfolio που ξεκαθάρισε την πρόταση προς τους καταναλωτές ανάλογα με την προϊοντική κατηγορία, προϊοντικό χρωματικό κώδικα, νέους περιέκτες, νέα δομή ετικετών και πληροφόρησης στην ετικέτα κλπ.

Επίσης, επανασχεδιάστηκε με βάση την στρατηγική αυτή, η προϊοντική εικόνα στο σύνολό της, εντέχθηκαν νέοι κωδικοί, μελετήθηκαν εφαρμογές προβολής όπως τα έντυπα, οι προωθητικές ενέργειες, τα sales organizers, και γενικότερα κάθε “εργαλείο" επικοινωνίας της μάρκας με τους συνεργάτες / φαρμακοποιούς αλλά και τον τελικό κατααλωτή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με την νέα ταυτότητα branding, η Benostan Laboratories ξανασυστήθηκε με επιτυχία σε όλα τα κοινάστόχος, αύξησε πωλήσεις και έσοδα και κέρδισε νέα σημεία πώλησης και νέες αγορές.

κλίκ εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας!